Monipuoliset liikelahjat tekstiileistä käyttötarvikkeisiin Ulvilasta

Laadukkaalla lahjalla arvostat ja jäät mieleen!

Yrityslahjat, asiakaslahjat, liikelahjat – monta nimeä, yksi tarkoitus: osoittaa, mitä asiakkaasi ja kumppanisi sinulle merkitsevät. Oikein valittu laadukas lahja on kaunis kiitos yhteistyöstä, vielä jatkuvasta tai ehkä päättyvästä.

Meidän tuotevalikoimistamme löydät paljon erilaisia liikelahjoja arkikäyttöön, kotiin, vapaa-aikaan ja työhön. Joululahjat, kesälahjat, vuosipäivät ja muiden hetkien muistamiset hankit helposti meiltä Ulvilasta, josta toimitamme tuotteita Poriin ja muualle Satakuntaan sekä Turkuun, Tampereelle, Vaasaan ja koko Suomen alueelle.

Ohessa esimerkkejä valikoimastamme - ota yhteyttä niin katsotaan yhdessä, että tilaukseen lähtevät juuri sinun tarpeisiisi huolellisesti valitut tuotelahjat. Panostamme henkilökohtaiseen palveluun ja nopeisiin toimituksiin. Tutustu myös yritystekstiileihin, jos kaipaat henkilöstöllesi, miksei myös asiakkaillesi painatuksilla hankittuja vaatteita sekä asusteita!

Ota yhteyttä

Valikoimamme yrityslahjat

  • Colorissimon termosmukit ja muut tyylikkäät, mutta käytännölliset tuotteet
  • Sagaformin mukit, muut astiat ja koristeet
  • SkyPron kylpyhuone- ja saunatuotteet, keittiötarvikkeet, kellot ja ekologiset tuotteet
  • Kotimaiset lahjatuotteet, kuten Ukko Finland ja SkyPron kotimaiset tuotteet
  • Giveawayn laukut, avaimenperät ym.
  • Merkkituotteet-merkiltä Camelbak- juomapullot, Buff-huivit, riippumatot ja monen monet muut
  • Vingan pyyhkeet, torkkupeitot ja muut kauniit kodin tekstiilit
  • Joyful - Lahjakortit 

Tuotemerkkeihimme kuuluvat muiden muassa Ukko Finland, Camelbak, Maglite, Vinga, Sagaform,  Colorissimo, Coreflect, Bic, Uma, Kolo-sauna, Johanna Oras & Jukka Rintala.

Etkö tiedä mitä valita? Me suosittelemme mielellämme alan pitkällä kokemuksella! Valitaan yhdessä liikelahjat, jotka ovat saajansa näköisiä. Kotipaikkamme on Ulvila, josta käsin sinua palvelemme sinne, missä olet. Tapaamiset ja toimitukset onnistuvat sekä seudullemme että pidemmän matkan päähän!

Ota yhteyttä »

 

Jätä yhteydenottopyyntö