Asiakkaan toivomalla tavalla

Liikelahjoja ja yritystekstiilejä Ulvilasta käsin

Ja henkilökohtaista palvelua sinuun panostaen

Vuonna 2008 perustettu yhtiömme toimittaa liikelahjoja ja yritystekstiilejä kotikaupungistaan Ulvilasta Poriin ja muualle Satakuntaan, Turkuun, Vaasaan, Tampereelle sekä tarvittaessa koko Suomeen. Tarjoamme nopeat, hinnaltaan kilpailukykyiset toimitukset, minkä mahdollistavat ripeät ja luotettavat hankintakanavamme kotimaassa sekä Euroopassa.

Valikoimastamme löytyy laaja skaala laadukkaita tuotteita kotiin, toimistoon ja vapaa-aikaan. Nämä liikelahjat on valittu monipuolisuus mielessä asiakkaidemme omien asiakkaiden, kumppaneiden ja henkilöstön tarpeita ajatellen. Vaatteet ja muut yritystekstiilit räätälöimme niin ikään jokaisen yksilöllisiin toiveisiin. 

Liikelahjat, mainoslahjat, mainostekstiilit, toimistotarvikkeet, ergonomiatuotteet – kotimaista ja kansainvälistä laatua löydät tutustumalla sivustoomme sekä tietenkin ottamalla meihin yhteyttä. Panostamme vahvasti yksilölliseen palveluun, ja voimme suositella sopivia yrityslahjoja juuri sinulle. 

Ota yhteyttä »

Kiitä asiakastasi ja henkilöstöäsi

Omistautumisesta, menestyksestä ja hyvästä yhteistyöstä. Jäät mieleen, kerrot arvostuksesta ja vahvistat yhteistä kumppanuuttanne. 

Yrityslahjoista on moniin tilanteisiin ja sesonkeihin, ja logollasi painetulla vaatteella saat mukavasti myös liikkuvaa näkyvyyttä. Edustuksessamme ovat merkit kuten Colorissimo, Fruit of the Loom, Sagaform, Vinga, kotimainen Ukko Finland, Kolo Sauna, Aarni, Craft, Helly Hansen, Clique, Cutter & Buck, Tee Jays, Russel, Headwear sekä monet muut. Olemme myös HP: n virallinen kumppani tulostintarvikkeissa - meiltä mm. tulostimet ja värikasetit lasertulostimiin.

Ota meihin yhteyttä, niin etsitään juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva ratkaisu! Maxton Oy on vaivaton valinta sinulle, joka haluat keskittyä omaan toimintaasi ja jättää ammattilaisen käsiin yrityslahjojen hankkimisen. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

 

Jätä yhteydenottopyyntö